o rety Kakariki.... Ty zdaje sie masz zaraz jakoś termin???? Ja mam równo za 2 tyg, na 1 grudnia. I niestety objawy mam takie same, białko w moczu, podniosło mi sie cisnienie, a moje stopy i dłonie- szkoda gadać. Połozna mi kazała uważać i jak się cokolwiek pogorszy to natychmiast do szpitala, zreszta w poniedziałek i tak mamy kontrolne usg. A od kiedy zaczeli Ci robić ctg?
Trzymam kciuki za Was, żeby wszystko było dobrze!
To ja chyba zaraz pomkne do sklepu po sok żurawinowy i grejfruty.... tzn mąż pomknie
Sok z pomarańczy wyciskany pije, ale wdroże jeszcze pozostałe soki też....
Tolka - ja też w okolicach 10 tyg miałam krwawienie i brałam leki podtrzymujace do 18 tygodnia - oczywiście zaaplikowane w PL, bo tutaj przeniosłam się w 25 tc. Najważniejsze, że wszystko ok, tak się zdarza. Uważajcie na siebie, na pewno wszystko będzie dobrze!
Trzymam kciuki za Was, żeby wszystko było dobrze!
To ja chyba zaraz pomkne do sklepu po sok żurawinowy i grejfruty.... tzn mąż pomknie

Sok z pomarańczy wyciskany pije, ale wdroże jeszcze pozostałe soki też....
Tolka - ja też w okolicach 10 tyg miałam krwawienie i brałam leki podtrzymujace do 18 tygodnia - oczywiście zaaplikowane w PL, bo tutaj przeniosłam się w 25 tc. Najważniejsze, że wszystko ok, tak się zdarza. Uważajcie na siebie, na pewno wszystko będzie dobrze!